Blog Post

Guldsmed Johan Veje Frister

Guldsmed Johan Veje har den lækreste butik, hvor du føler dig velkommen og får en enestående behandling. Han laver de fineste smykker, udover at have de mere gængse mærker. Jeg er meget betaget, når jeg hører om, hvordan et smykke bliver til af den utroligt empatiske guldsmed. Butikken stråler af liv og engagement, og man føler sig ubeskriveligt godt tilpas.

kristina sindberg's nails and rings

Rå og Feminine ringe på samme tid

De her 3 sølvringe med sten i forskellige farver er jeg helt vild med. De er smukke til både et casual look og til en smuk aftenkjole af de fineste. Til et par jeans vil de give looket noget virkelig feminint og omvendt til den smukke aftenkjole vil de være rå og på den måde en fræk kontrast til både hverdag og fest. Jeg var lidt pjattet med denne farvesammensætning, som jeg valgte ud. Det skønne er, at du hos Johan Veje kan få lavet dit smykke, lige som du vil have det. Der tegnes, forklares og fortælles af dig og Johan laver tegninger, så du virkelig kan visualisere igennem processen og giver en enestående sparring og rådgivning.

Der kom næsten tårer i øjnene (på mig) imens Johan forklarer om dette.

Jeg kan “trylle” med ringene. Bruge dem hver for sig eller med 2 af farverne og på den måde har jeg tælle tælle…. En masse ringe.

Now We Are Talking…

Herudover er de ikke sådan nogle “riverter”, så de ødelægger nylonstrømper eller en tynd fin bluse. Jeg ved ikke, om det blot er mig, der er sådan lidt klodset med dette, men det betyder en del for mig, at mine smykker ikke flænser mit tøj. Jeg har ihvertfald før stået på et gæstetoilet og bakset med at tage et par nye nylonstrømper på efter en ring havde gjort det grimme ved mine nylonstrømper.

kristina sindbergs nails 2

Nye Negle Med Gele Hos Salon Skovalleén

Kulde, vind og vejr får altid mine negle til at flække og blive mere porøse. Så nu har jeg valgt at få lagt en geleneglelak på af Heidi, der er negleteknikker. Jeg kan på det varmeste anbefale at få fikset dine negle hos Salon Skovalleén, det er som at komme i himlen. Bare at sidde der som en prinsesse og få de fineste negle. Her et par før og efter billeder.

kristina sindbergs nails 3Rædselsfulde, flækkede, flossede negle. Godt farvet af neglelak, trods underlak, som bare ikke har virket.

kristina sindbergs nails 4        Her efter polering og genopbygning lige klar til gelelak.

Gelenegle, de holder hele vejen…

Jeg har måttet tage mig i flere gange efterfølgende at kikke på mine negle, hvis jeg har slået dem ind i et eller andet (jeg er jo ikke den sådan helt rolige type, og den får lidt meget med gaspedalen indimellem). Men alligevel så ser mine negle så flotte ud. Wau… Det er stærkt vanedannende.

kristina sindberg's nails 5

Links (obs ikke sponsoreret): Guldsmed Johan Veje   Salon Skovalleén

Jeg kan på det varmeste anbefale at få lavet dit eget smykke eller at vælge nogle af de enestående smykker, som Johan Veje har lavet og udstiller i sin guldsmed forretning, på Instagram, Facebook og på hans hjemmeside. Der er som nævnt også alle de andre lækre mærker, men at have sit eget smykke er noget helt særligt.

Citat:

”Et smykke der er skabt
af glæde til et andet menneske,
vil altid bevare sin værdi.”

Johan Veje, guldsmed

nails and jewelsGuldsmed Johan Veje har skabt disse smukke ringe.

Jeg er imponeret… OG som I ved om mig, skal der noget til.

Kærligst Kristina / love2live.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 10 =

Related Posts

Her Får Du 2 Hjemmelavede Scrubs Til Dine Læber

I overgangen fra sommer til vinter er det tid til at se på vores

La Mer lip balm “The Lip Balm”

My dear readers, As you know, specially the ones who know me personally or have

New in: Makeup and Life Style collaboration with Kristina Sindberg

Hello myblackbike in Renata’s univers and love2live.dk My name is Kristina Sindberg. Some of you know

Homeopathic medication is safe, ehalth and works
Gentle Healthy Drops in Copenhagen

This is just a small short post to inform my readers who live in

Super Danish trend at the moment the famous Kähler vase at Illum Bolighus
Danish Home Trends

I had to do this post about the latest trends in Denmark to you

Uterhuset in Frederiksberg is the most complete health food store in town with awesome cafe
Awesome Health Food Store and Cozy Cafe’ in Frederiksberg

Last Saturday I visited the super nice Urtehuset in Frederiksberg. Urtehuset is a complete

All the magnificense of the plates of Royal Copenhagen
The Famous and Prestigious Royal Copenhagen

Now, let's talk about something really serious: Royal Copenhagen and it's magnificent hand painted

Super cool danish design popular shop for all
Super Stylish Danish Design for All

Whomever comes to Denmark will certainly see these super cute shops called Søstrene Grene